پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش|بهترین وب سایت خلاصه کتاب-hf4

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش
دانلود بهترین فایل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش در 37 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه :

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند.  در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند.

معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می روند.

 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نان لواش

 

 

محل اجرا :

 

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به ارزش غذایی این محصول و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول و با توجه به این که تولید نان لواش می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به این فعالیت این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، تهیه نان مورد نیاز مردم ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
توضیحات بیشتر و دانلود

کلمات کلیدی: پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

مطالب دیگر

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سکوت سازمانی (فصل دوم)

رابطه بین سخت رویی و ناامیدی بین دانشجویان رشته کشاورزی و روانشناسی

تاثیر رنگها بر روی یادگیری کودکان مقطع اول دبستان

پاورپوینت آموزشی اصول اساسی برنامه نویسی به زبان اسمبلی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش (فصل دوم)

پاورپوینت مفاهیم و ملاحظات پیاده سازی ERP

مبانی نظری رفتار شهروندی سازمانی (فصل دوم)

پرسشنامه اضطراب چهار سیستمی (احساسی، شناختی، رفتاری و بدنی)

پرسشنامه راهبردهای فراشناختی خواندن

پرسشنامه سازگاری شغلی دیویس و لافكوایست 1991

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم (با ظرفیت 600 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم (با ظرفیت 600 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم (با ظرفیت 600 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی با ظرفیت 150 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی با ظرفیت 150 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی با ظرفیت 150 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نایلون عریض کشاورزی ، نخ و طناب پلاستیکی

پروژه کارآفرینی تولید نایلون عریض کشاورزی ، نخ و طناب پلاستیکی

پروژه کارآفرینی تولید نایلون عریض کشاورزی ، نخ و طناب پلاستیکی

پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی (به ظرفیت 1000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی (به ظرفیت 1000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی (به ظرفیت 1000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

پروژه کارآفرینی تولید موز گلخانه ای

پروژه کارآفرینی تولید موز گلخانه ای

پروژه کارآفرینی تولید موز گلخانه ای

پروژه کارآفرینی تولید ملامین (با ظرفیت 2000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید ملامین (با ظرفیت 2000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید ملامین (با ظرفیت 2000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی

پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی

پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی