پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار|بهترین وب سایت خلاصه کتاب-hf4

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار
دانلود بهترین فایل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار در 39 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه :

کمبود ید سلامتی انسان ها را  از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیش گیری از عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول می باشد که منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.

روش های اضافه کردن ید :

الف- نمک ایده آل ترین وسیله برای اضافه کردن ید است زیرا هر فردی به طور روزانه احتیاج به حد معمولی از نمک خواهد داشت. تکنیک های اضافه کردن ید به نمک بسیار ساده هستند. ضمن اینکه اضافه کردن ید، ظاهر و مزه نمک را تغییر نمی دهد.

ب- اضافه کردن ترکیب ید دار به آب آشامیدنی.

پ- توزیع قرص های حاوی ترکیبات ید.

ت- تزریق روغن های حاوی ترکیبات ید.

نحوه ید دار کردن نمک:

الف- مخلوط کردن خشک: این روش برای نمک پودر مورد استفاده قرار می گیرد.

ب- اضافه کردن ترکیبات ید به صورت قطره ای: که برای نمک کریستال مورد استفاده قرار می گیرد.

پ- روش اسپری کردن.

ت- تماس محلول اشباع شده نمک و ترکیبات ید با هم و سپس خشک کردن نمک.

از بین روش های فوق الذکر روش اسپری کردن و مخلوط کردن خشک کوفقیت آمیز تر از سایر روش ها هستند.

با توجه به اهمیت مصرف ید و تأکید مسئولین بر توزیع سراسزی نمک های ید دار، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید و بسته بندی نمک ید دار

 

محل اجرا :

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

 

 

 

 

 

 

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

با توجه به اهمیت مصرف ید و تأکید مسئولین بر توزیع سراسزی نمک های ید دار، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
توضیحات بیشتر و دانلود

کلمات کلیدی: پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک کارآفرینی بسته بندی نمک

مطالب دیگر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تنوع طلبی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش توانمندسازی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حافظه شنوایی – کلامی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حافظه و نظریه های مربوط به حافظه و عملکرد حافظه (حافظه ی حسی، کوتاه مدت و روزمره) (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حافظه و نظریه های حافظه (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سبک های یادگیری شناختی وابسته به زمینه و نابسته به زمینه (فصل دوم)

پاورپوینت قیمت و بازده اوراق قرضه (فصل هفدهم کتاب مدیریت سرمایه گذاری تألیف جونز ترجمه تهرانی و نوربخش)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش حافظه و یادگیری (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خشم و کنترل خشم (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خلاقیت سازمانی (فصل دوم)

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم (با ظرفیت 600 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم (با ظرفیت 600 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم (با ظرفیت 600 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی با ظرفیت 150 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی با ظرفیت 150 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی با ظرفیت 150 تن در سال

پروژه کارآفرینی تولید نایلون عریض کشاورزی ، نخ و طناب پلاستیکی

پروژه کارآفرینی تولید نایلون عریض کشاورزی ، نخ و طناب پلاستیکی

پروژه کارآفرینی تولید نایلون عریض کشاورزی ، نخ و طناب پلاستیکی

پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی (به ظرفیت 1000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی (به ظرفیت 1000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نان ماشینی (به ظرفیت 1000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

پروژه کارآفرینی تولید نان فانتزی

پروژه کارآفرینی تولید موز گلخانه ای

پروژه کارآفرینی تولید موز گلخانه ای

پروژه کارآفرینی تولید موز گلخانه ای

پروژه کارآفرینی تولید ملامین (با ظرفیت 2000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید ملامین (با ظرفیت 2000 تن در سال )

پروژه کارآفرینی تولید ملامین (با ظرفیت 2000 تن در سال )